Saltar apartados

Revista Capicua

Capicua

Impulsada pel Departament de Filologia Catalana, la revista Capicua és -des de febrer de 2008- una plataforma mensual de comunicació al servei dels tots membres de la Universitat d'Alacant. Perquè la finalitat de Capicua no és sinó facilitar a la comunitat universitària -diguem-ho clar: a l'alumnat, principalment- un espai d'expressió en què poder compartir informacions, contrastar opinions, agitar idees o, simplement, vehicular sensibilitats. Es tracta -ja s'entén- d'omplir un buit: el d'un mitjà de comunicació emancipat, pensat des de dins mateix de la Universitat i per a la mateixa Universitat. Era per això -així ho creiem- una iniciativa institucional la que havia de posar en marxa un periòdic d'aquestes característiques; però ho havia de fer -i així ho hem volgut potenciar- amb el benentés que funcionara autònomament, al lliure vent dels estudiants, i amb la participació també, si de cas -i esporàdicament-, de les veus del PAS, dels investigadors, del professorat.

Capicua no aspira sinó a possibilitar, en la mesura que voldreu, un nou marc comunicatiu per a tots aquells que vulgueu dir la vostra sobre qualsevol tema o assumpte que considereu suggeridor a ulls d'uns lectors i uns col·laboradors -vosaltres!- que creuen en la vida universitària més enllà dels estrictes expedients acadèmics.

Departament de Filologia Catalana


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3410

Fax: (+34) 96 590 9330

Twitter: https://twitter.com/Catalana_UA

Facebook: https://www.facebook.com/FilCatAlacant/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464