Saltar apartados

Practicum

Les pràctiques dels títols impartits per la Facultat d’Educació formen part de l’assignatura troncal Practicum. En el cas del títol de Mestre l’assignatura té 32 crèdits i es cursa en el segon quadrimestre de tercer curs.

L’assignatura Pràcticum del títol de Mestre d’E. Infantil, Mestre d’E. Primària, Mestre d’E. Musical, M. d’E. Física i Mestre de Llengua Estrangera: Francès o Anglès es pot cursar en castellà o en valencià. Això vol dir que, a més de ser una o l’altra la llengua vehicular als Seminaris i a la Memòria del Pràcticum, l’alumnat que la cursa en castellà se l’adscriu per a fer la pràctica en una aula escolar que segueix un programa d’incorporació progressiva (PIP), mentre que el que la cursa en valencià se l’adscriu per a fer la pràctica en una aula escolar que segueix un programa d’ensenyament en valencià (PEV) o un programa d’immersió lingüística (PIL).

Segons l’itinerari per a obtenir el certificat de Capacitació per a l’ensenyament en Valencià o el de Mestre de Valencià, l’assignatura Pràcticum cursada en valencià té un reconeixement de 7 crèdits.

Més informació es pot trobar a la pàgina de la Facultat d’Educació:

http://educacio.ua.es/va/secretaria/practiques/diplomatures-maestro/practiques-diplomatures-mestre.html

Departament de Filologia Catalana


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3410

Fax: (+34) 96 590 9330

Twitter: https://twitter.com/Catalana_UA

Facebook: https://www.facebook.com/FilCatAlacant/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464