Saltar apartados

I Jornades Ensenyament Valencià

 

 
Objectius                                         

L'objectiu de les I Jornades d'Ensenyament del Valencià és promoure i facilitar la incorporació de les TIC (tecnologies de la informació i la comunicació) a l'ensenyament lingüístic i literari en les aules. També volem que aquestes Jornades puguen servir com a lloc d'encontre per a l'intercanvi d'experiències educatives en què les noves tecnologies hagen servit com a eina per al treball del valencià o en valencià a les aules.

Les Jornades van dirigides a
Professorat dels diferents nivells educatius no universitaris implicats en l'aprenentatge lingüístic. Per tant, pot ser útil als mestres i professors que ensenyen llengua com a assignatura com també als que utilitzen el valencià com a instrument d'aprenentatge d'altres àrees del currículum.

Comunicacions
Està prevista la presentació de comunicacions per a explicar experiències d'aplicació de les TIC a l'aprenentatge lingüístic i/o literari. Les persones interessades a presentar comunicacions ho han de fer constar en el formulari d'inscripció del curs, i han de trametre la seua proposta de comunicació (preferiblement per correu electrònic) abans del dia 10 de setembre. Les propostes de comunicació inclouran: títol, autor/s, centre de treball i resum de l'experiència (màxim 350 mots). El text complet de les comunicacions no haurà de superar les 10 pàgines, i es lliurarà a l'organització el dia d'inici de les Jornades.

Certificat
Es lliurarà una certificació de 20 hores als participants que ho sol·liciten en la Secretaria de l'ICE de la Universitat d'Alacant. Així mateix, també se certificaran les comunicacions presentades.

Lloc de realització de les Jornades
Universitat d'Alacant. Saló d'Actes de l'edifici Germán Bernacer i aules d'informàtica 1 i 2 de l'Aulari I.
 

 

Departament de Filologia Catalana


Universitat d'Alacant
Carretera de Sant Vicent del Raspeig s/n
03690 Sant Vicent del Raspeig
Alacant (Spain)

Tel: (+34) 96 590 3410

Fax: (+34) 96 590 9330

Twitter: https://twitter.com/Catalana_UA

Facebook: https://www.facebook.com/FilCatAlacant/

Per a més informació: informacio@ua.es, i per a temes relacionats amb aquest servidor web: webmaster@ua.es

Carretera de Sant Vicent del Raspeig, s/n - 03690 Sant Vicent del Raspeig - Alacant - Tel.: 96 590 3400 - Fax: 96 590 3464